Catalytic Converter Recycling Companies

Vi tar vår antityveripolicy på alvor...

Anti-tyveripolitikk

Ettersom vi er i forkant av katalysatorindustrien, tar vi vår antityveripolitikk svært alvorlig. Vi forstår at det å være ledende på feltet krever å etablere etiske forretningsstandarder og påta oss et betydelig nivå av ansvarlighet overfor både våre kunder og bransjen. Vår partnergruppe av selskaper har gjort betydelige anstrengelser for å etablere høye etiske standarder både innen klientonboarding og konverteringskjøp, med sikte på å bli standarden for ansvarlig praksis.

Tyveriet av katalysatorer har skutt i været de siste årene. Den utfordrende plikten for rettshåndhevelse har vært å skille mellom ekte og uredelige virksomheter. Lovgivere har møtt utfordringer med å formulere omfattende tiltak for å håndtere konvertertyveri og har nærmet seg dette problemet på et statsspesifikt nivå, ofte basert på de mest passende rådene, men med begrenset forståelse av vårt spesifikke marked. Våre resirkuleringsselskaper håndhever strengt en policy om ingen toleranse mot tyveri, forsøk på salg av stjålne omformere eller noen form for ulovlig kjøp av dem.

Alle personer med legitim dokumentasjon er hjertelig invitert til å selge katalysatorer innenfor lovens rammer. Sørg for at du har bedriftslisensen din (som kan inkludere lisenser fra staten, byen og fylket), gyldig bildeidentifikasjon for alle bedriftseiere, og vær forberedt på et mulig besøk på stedet eller ekstern verifisering av bedriften din under ombordstigningen vår prosess. For å opprettholde de høyeste standarder og ha tillit til våre kunder, legger våre organisasjoner stor vekt på å forstå deres forretningspraksis. Dette innebærer å forespørre om generelle operasjoner for å sikre at de oppfyller kravene ved anskaffelse av omformere, for å sikre lovlighet og forsvarlig dokumentasjon. Som en del av onboarding-prosedyren vår gjennomfører vi en Anti-Money Laundering Screening (AML) for å sikre at vi ikke tar med klienter med tidligere involvering i økonomisk urett eller negativt omdømme relatert til katalysatorer og din organisasjon. Vi erkjenner at negativ mediedekning ikke nødvendigvis innebærer forekomsten av en forbrytelse, og derfor er vi åpne for å motta bevis knyttet til relevante situasjoner som krever ytterligere avklaring. Vi gjennomfører kontinuerlig undersøkelser gjennom hele vårt forretningsforhold og sørger for å varsle deg på forhånd når dokumentene dine må oppdateres.

Hvis du er interessert i å bli graderingskunde, inneholder kvitteringene våre all nødvendig informasjon for kjøp av katalysatorer. Denne informasjonen omfatter den individuelle identifiseringen av hver enkelt omformer, tidsstempler som angir klokkeslett og dato for kjøp, forretningsdetaljer for begge parter, betalingstype akseptert, endelige beløp, din signatur og kopier av dokumentene dine vedlagt våre kvitteringer. I enkelte stater er det obligatorisk å samle inn fingeravtrykk, fotografier og av og til videoer av personen som er involvert og/eller transaksjonen, samt skiltnummer og kjøretøybilder.

Våre resirkuleringsselskaper overholder ansvarlig forsyningskjedeinnkjøp av katalysatorer som skissert av OECD-retningslinjene. Vi har etablert supplerende due diligence-protokoller for å imøtekomme våre globale kunder, inkludert å verifisere vår evne til å skaffe materialer fra deres respektive land.

Assistere klienter med juridiske innkjøp og vedlikehold av dokumentasjon

Vi hjelper til med å sikre ansvarlig kundeonboarding, i tillegg til å støtte din overholdelse av stadig utviklende statlige lover og forskrifter. Etter å ha blitt vår klient hjelper vi gjerne med å henvise deg til de riktige ressursene for å opprettholde samsvar. Mens vi gir råd om stat-til-stat-forskrifter, insisterer vi på at klienter konsulterer en upartisk advokat for å verifisere samsvarsinformasjonen vi tilbyr, siden vi ikke kan holdes ansvarlige for dens nøyaktighet eller pålitelighet. Våre kjøpshjelpemidler hjelper også med å opprettholde samsvar og datalogging, slik at du kan lagre bevis for hver transaksjon og kunde på en sikker måte.

Vi tilbyr et svært effektivt og lønnsomt resirkuleringsalternativ for skrapkatalysatorer. Ved å dra nytte av vår omfattende kunnskap som ledende kjøpere, betaler vi toppkroner for skrapkatalysatorer. For spørsmål om omformerresirkulering, kjøp, analyser eller sikring, kontakt en kontoekspert nedenfor i dag!

Kontakt oss

Personvern garantert.

Scroll to Top