Catalytic Converter Recycling Companies

Gir miljøvennlig og høy verdi resirkulering av katalysatorer...

Katalysatorgjenvinning - Sverige

Vi er de største sluttkjøperne og prosessorene av skrapkatalysatorer i Nord-Amerika. Som et ledende resirkuleringsselskap som serverer kunder over hele verden, kjøper og resirkulerer vi skrapkatalysatorer fra grossister, resirkuleringsfirmaer, leverandører og innsamlere basert i større byer som Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og andre områder av Norge. Vi tilbyr førsteklasses og miljøvennlige resirkuleringstjenester for katalysatorer til konkurransedyktige priser. Vår kundebase inkluderer lisensierte kjernekjøpere, bildemontører, lyddemperbutikker, skrotgårder, skrotgårder, bilberging og bilverksteder. Vi hjelper kundene våre med å få mer ut av edle metaller, ved å tilby toppkroner for skrapomformere og resirkulere materialene deres med høye fortjenestemarginer.

Hva vi gjør

Hvorfor velge oss?

Resirkulering av katalytisk omformer

Vi er stolte over å være en fremtredende leder innen resirkulering av katalysatorer. Vi forsikrer deg om at vår innovative teknologi vil resirkulere materialene dine på en ansvarlig måte, følge miljøvennlig praksis og overholde lokale forskrifter og retningslinjer. Vårt mål er å alltid levere de mest fordelaktige resirkuleringsløsningene til våre kunder.

catalytic converter processing
Toppteknologi innen resirkulering og prosessering

Ved resirkulering av katalysatorer er det viktig å velge pålitelige partnere med omfattende kunnskap og ekspertise på vanskelighetene med resirkuleringsprosesser. Vi besitter kunnskapen og kapasiteten til å sikre effektiv og lukrativ resirkulering av dine skrapomformere, og garanterer overholdelse av miljø- og lovkrav.

catalytic converter recyclers
Sikring som risikostyring for PGM-er

Vi erkjenner den kontinuerlige risikoen våre kunder møter når de selger katalysatorer, på grunn av uforutsigbare svingninger i markedsprisene på platinagruppens metaller. Ved å innlemme kantstrategier kan vi effektivt hjelpe våre kunder med å garantere at de oppnår de mest gunstige prisene i det nåværende markedet.

Henting og transport

Våre tjenester imøtekommer alle leveringsmetoder, enten det er en henting i nærheten eller en sikker forsendelse over hele kloden. Vi kan samarbeide med deg for å hente og transportere skrapkatalysatorene dine til våre resirkuleringssentre i USA. Vårt mål er å effektivisere resirkuleringsprosessen for våre leverandører.

Lagringsløsninger for PGM-er

Noen av kundene våre ønsker raskt salg av sine PGM-er, mens enkelte leverandører velger å lagre sine behandlede PGM-er på en samlet konto for å minimere muligheten for tyveri og selge dem senere. Som en del av denne forpliktelsen tilbyr vi lagringsløsninger i USA som imøtekommer de ulike kravene til både lokale og internasjonale kunder. Som et resultat har våre leverandører muligheten til å oppbevare bearbeidede materialer trygt inntil de anser dem som egnet for salg.

Anti-tyveri retningslinjer

Som ledende innen resirkulering av katalysatorer, har vi som mål å sette standarden med vår antityveripolicy. Alle klienter om bord blir kontrollert for å sikre overholdelse. Vennligst klikk HER for å lære mer om vår anti-tyveripolicy.

Overholdelse er viktig!

Vi tilbyr også gratis lovoppdateringer og overholdelsesretningslinjer for å gjøre det mulig for kunder å lovlig selge skrapkatalysatorer. Klikk HER for å lære mer om viktigheten av overholdelse.

Fortjenestemaksimeringer med analyser

I en dynamisk sektor der kunder kan dra nytte av selv en liten økning i antall gjenvunne materialer, har vi dannet en allianse med selskaper som Sibanye-Stillwater for å gi nøyaktige analyser for kundene våre. Gjennom slike strategiske partnerskap med anerkjente teknologitestingsanlegg, kan vi optimalisere verdien av dine edle metaller og forbedre lønnsomheten med nøyaktige analyser.

optimal kundeservice

I løpet av årene har vi opparbeidet oss omfattende kunnskap og etablert en sterk internasjonal tilstedeværelse, noe som har gjort oss i stand til å ha en betydelig innvirkning på utformingen av industristandarder ved å sikre overholdelse av samsvarsbestemmelser for resirkulering av skrapomformere. I vår streben etter å sikre sikkerheten og lovligheten ved salg og resirkulering av katalysatorer, er vi dedikert til å gi kundene våre presis veiledning og omfattende ekspertise.

Vår kjøpsprosess for skrapkatalysator
  1. Kontakt oss: Ta kontakt med teamet vårt for å diskutere dine skrapomformere. 
  2. Evaluering: Vi vil evaluere behovene dine basert på volum og hjelpe deg med å finne den mest verdifulle måten å maksimere marginene dine på.
  3. Priser: Basert på vår evaluering, vil vi tilby deg en konkurransedyktig pris eller analysevilkår for skrapkatalysatorene dine.
  4. Frakt eller avlevering: Velg det alternativet som passer best for deg – send enten konvertere til oss eller avtal avlevering ved anlegget vårt. I situasjoner der logistisk koordinering er nødvendig, strekker vi oss langt for å sikre de mest konkurransedyktige tilbudene, og sikrer en sømløs og problemfri opplevelse for deg.
  5. Rask betaling:Gradering av omformere og omformere som selges på analyse, samt statlige lover varierer i tilgjengelige betalingsalternativer. Teamet vårt vil være gjennomsiktig i disse retningslinjene når de er relatert til forretningsbehovene dine, i forkant av enhver transaksjon.
Merk: Hvis du er en grossist, leverandør, gjenvinner, søppelplass, lyddemperbutikk, slepefirma eller samler av skrapkonvertere, kan du samarbeide med oss i dag for å selge, resirkulere, analysere, gradere eller sikre katalysatorene dine.

For spørsmål om hvordan du selger eller sender skrapkatalysatorene dine til oss for resirkulering, analysering eller sikring, kontakt en kontorepresentant nedenfor. Merk: For internasjonale forsendelser av skrapkonvertere anbefaler vi minst fra syv hundre enheter og over per lot ved analyse.

Kontakt oss

Personvern garantert.

Scroll to Top