Catalytic Converter Recycling Companies

Bieden van milieuvriendelijke en hoogwaardige recycling van katalysatoren...

Recycling van katalysatoren - Nederland

Wij zijn de grootste eindkopers en verwerkers van schrootkatalysatoren in Noord-Amerika. Als toonaangevend recyclingbedrijf dat klanten over de hele wereld bedient, kopen en recyclen wij schrootkatalysatoren van groothandelaren, recyclers, leveranciers en inzamelaars in grote steden, zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en andere delen van Nederland. Wij bieden eersteklas en milieuvriendelijke recyclingdiensten voor katalysatoren tegen concurrerende prijzen. Ons internationale klantenbestand bestaat uit kernkopers, autodemontagebedrijven, uitlaatdemperwinkels, autokerkhoven, sloopwerven en autosleepbedrijven. Wij helpen onze klanten meer uit hun edelmetaal te halen, door schrootverwerkers hoge dollars te bieden en hun materialen tegen hoge winstmarges te recyclen.

Wat we doen

Waarom voor ons kiezen?

Recycling van katalysatoren

We zijn er trots op een vooraanstaande leider te zijn op het gebied van de recycling van katalysatoren. Wij verzekeren u dat onze innovatieve technologie uw materialen op verantwoorde wijze zal recyclen, waarbij milieuvriendelijke praktijken worden gevolgd en de lokale regelgeving en beleid worden nageleefd. Ons doel is om onze klanten altijd de meest voordelige recyclingoplossingen te bieden.

catalytic converter processing
Toptechnologie in recycling en verwerking

Bij het recyclen van katalysatoren is het essentieel om betrouwbare partners te kiezen met uitgebreide kennis en expertise in de fijne kneepjes van recyclingprocessen. Wij beschikken over de kennis en capaciteit om een effectieve en lucratieve recycling van uw schrootverwerkers te garanderen, waarbij de naleving van milieu- en wettelijke eisen wordt gegarandeerd.

catalytic converter recyclers
Hedging als risicobeheer voor PGM’s

Wij erkennen het voortdurende risico dat onze klanten lopen bij de verkoop van katalysatoren, als gevolg van de onvoorspelbare schommelingen in de marktprijzen van metalen uit de platinagroep. Door edge-strategieën te integreren, kunnen we onze klanten efficiënt helpen bij het garanderen dat ze de gunstigste prijzen op de huidige markt krijgen.

Ophalen en transport

Onze diensten zijn geschikt voor alle bezorgmethoden, of het nu gaat om een ophaling in de buurt of een veilige verzending over de hele wereld. Wij kunnen met u samenwerken om uw schrootkatalysatoren op te halen en te vervoeren naar onze recyclingcentra in de Verenigde Staten. Ons doel is om het recyclingproces voor onze leveranciers te stroomlijnen.

Opslagoplossingen voor PGM’s

Sommige van onze klanten willen een snelle verkoop van hun PGM’s, terwijl bepaalde leveranciers ervoor kiezen om hun verwerkte PGM’s veilig op te slaan op een collectieve rekening om de kans op diefstal te minimaliseren en ze later te verkopen. Als onderdeel van deze toewijding bieden we opslagoplossingen in de Verenigde Staten die tegemoetkomen aan de uiteenlopende behoeften van zowel lokale als internationale klanten. Hierdoor hebben onze leveranciers de mogelijkheid om hun verwerkte materialen veilig op te slaan totdat zij deze geschikt achten voor verkoop.

Antidiefstalbeleid

Als leider op het gebied van de recycling van katalysatoren willen wij de lat hoger leggen met ons antidiefstalbeleid. Alle klanten aan boord worden doorgelicht om naleving te garanderen. Klik HIER voor meer informatie over ons antidiefstalbeleid.

Naleving is belangrijk

We bieden ook gratis wetgevingsupdates en nalevingsrichtlijnen zodat klanten legaal afgedankte katalysatoren kunnen verkopen. Klik HIER voor meer informatie over het belang van compliance.

Winstmaximalisatie met tests

In een dynamische sector waar klanten kunnen profiteren van zelfs een kleine toename van het aantal teruggewonnen materialen, hebben we een alliantie gevormd met bedrijven zoals Sibanye-Stillwater om onze klanten nauwkeurige tests te kunnen bieden. Door dergelijke strategische partnerschappen met gewaardeerde technologietestfaciliteiten kunnen we de waarde van uw edelmetalen optimaliseren en de winstgevendheid vergroten met nauwkeurige tests.

Optimale klantenservice

Door de jaren heen hebben we uitgebreide kennis verworven en een sterke internationale aanwezigheid opgebouwd, waardoor we een aanzienlijke impact kunnen hebben op het vormgeven van industriële normen door te zorgen voor naleving van de nalevingsregels bij de recycling van schrootverwerkers. In ons streven om de veiligheid en rechtmatigheid van de verkoop en recycling van katalysatoren te garanderen, streven we ernaar onze klanten te voorzien van nauwkeurige begeleiding en uitgebreide expertise.

Ons koopproces voor schrootconvertoren
  1. Neem contact met ons op: Neem contact op met ons team om uw schrootconverters te bespreken.
  2. Evaluatie: We evalueren uw behoeften op basis van volume en helpen u bij het bepalen van de meest waardevolle manier om uw marges te maximaliseren.
  3. Prijzen: Op basis van onze evaluatie bieden wij u concurrerende prijzen of testvoorwaarden voor uw schrootkatalysatoren.
  4. Verzending of afleveren: U kunt de optie kiezen die voor u het handigst is: u kunt uw converters naar ons verzenden of een afleveradres bij ons regelen. In situaties waarin logistieke coördinatie vereist is, doen we ons uiterste best om de meest concurrerende offertes te verkrijgen, zodat u een naadloze en probleemloze ervaring kunt garanderen.
  5. Snelle betaling: Beoordelingsconverters en converters die op assay worden verkocht, evenals staatswetten, verschillen in beschikbare betalingsopties. Ons team zal voorafgaand aan elke transactie transparant zijn over deze richtlijnen, aangezien deze betrekking hebben op uw zakelijke behoeften.

Opmerking: Als u een groothandel, leverancier, recycler, autokerkhof, uitlaatdemperwinkel, sleepbedrijf, autoreparatiewerkplaats of verzamelaar van schrootomvormers bent, kunt u vandaag nog met ons samenwerken om uw katalysatoren te verkopen, recyclen, testen, beoordelen of hedgen.

Voor vragen over recycling, verkoop, analyse, hedging, beoordeling, naleving en het minimumaantal eenheden dat we accepteren van internationale verkopers en recyclers, kunt u contact opnemen met onze accountvertegenwoordigers hieronder!

Neem contact met ons op

Privacy gegarandeerd.

Scroll to Top