Catalytic Converter Recycling Companies

Wij nemen ons antidiefstalbeleid serieus...

Antidiefstalbeleid

Omdat we voorop lopen in de katalysatorindustrie, nemen we ons antidiefstalbeleid zeer serieus. Wij begrijpen dat een leider in het veld het opstellen van ethische bedrijfsnormen vereist en het aanvaarden van een aanzienlijk niveau van verantwoordelijkheid tegenover zowel onze klanten als de sector. Onze partnergroep van bedrijven heeft aanzienlijke inspanningen geleverd om hoge ethische normen te stellen bij zowel de introductie van klanten als de aankoop van converters, met als doel de maatstaf te worden voor verantwoorde praktijken.

De diefstal van katalysatoren is de afgelopen jaren enorm toegenomen. De uitdaging voor de rechtshandhaving is geweest om onderscheid te maken tussen echte en frauduleuze bedrijven. Wetgevers zijn geconfronteerd met uitdagingen bij het formuleren van alomvattende maatregelen om diefstal van omvormers aan te pakken en hebben dit probleem op een staatsspecifiek niveau benaderd, vaak vertrouwend op het meest geschikte advies, maar met een beperkt begrip van onze specifieke markt. Onze recyclingbedrijven handhaven strikt een beleid van geen tolerantie ten aanzien van diefstal, poging tot verkoop van gestolen omvormers of enige vorm van onwettige aankoop ervan.

Alle personen met legitieme documentatie worden van harte uitgenodigd om katalysatoren te verkopen binnen de grenzen van de wet. Zorg ervoor dat u over uw bedrijfslicentie beschikt (waaronder mogelijk licenties van de staat, stad en provincie), een geldig identiteitsbewijs met foto voor alle bedrijfseigenaren, en wees voorbereid op een mogelijk bezoek ter plaatse of externe verificatie van uw bedrijf tijdens onze onboarding proces. Om de hoogste normen te handhaven en vertrouwen te hebben in onze klanten, hechten onze organisaties groot belang aan het begrijpen van hun zakelijke praktijken. Dit houdt in dat er navraag moet worden gedaan naar de algemene activiteiten om na te gaan of deze worden nageleefd bij de aanschaf van converters, waarbij de wettigheid en de juiste documentatie worden gewaarborgd. Als onderdeel van onze onboardingprocedure voeren we een Anti-Money Laundering Screening (AML) uit om ervoor te zorgen dat we geen klanten aan boord nemen die in het verleden betrokken zijn geweest bij financieel wangedrag of een negatieve reputatie met betrekking tot katalysatoren en uw organisatie. Wij erkennen dat negatieve berichtgeving in de media niet noodzakelijkerwijs impliceert dat er sprake is van een misdrijf. Daarom staan wij open voor het ontvangen van bewijsmateriaal met betrekking tot relevante situaties die aanvullende verduidelijking vereisen. Gedurende onze zakelijke relatie voeren we voortdurend screenings uit en zorgen ervoor dat we u vooraf op de hoogte stellen wanneer uw documenten moeten worden bijgewerkt.

Als u geïnteresseerd bent om gradingklant te worden, bevatten onze bonnen alle benodigde informatie voor de aankoop van katalysatoren. Deze informatie omvat de individuele identificatie van elke converter, tijdstempels die het tijdstip en de datum van aankoop aangeven, bedrijfsgegevens voor beide partijen, het type betaling dat wordt geaccepteerd, eindbedragen, uw handtekening en kopieën van uw documenten die bij onze kwitanties zijn gevoegd. In bepaalde staten is het verplicht om vingerafdrukken, foto’s en soms video’s te verzamelen van de betrokken persoon en/of de transactie, evenals kentekennummers en voertuigafbeeldingen.

Onze recyclingbedrijven voldoen aan de verantwoorde inkoop van katalysatoren in de toeleveringsketen, zoals uiteengezet in de OESO-richtlijnen. We hebben aanvullende due diligence-protocollen opgesteld om onze wereldwijde klanten tegemoet te komen, inclusief het verifiëren van ons vermogen om materialen uit hun respectieve landen te verkrijgen.

Klanten assisteren bij juridische aankopen en documentatie bijhouden

Wij helpen bij het garanderen van een verantwoorde introductie van klanten en ondersteunen uw naleving van voortdurend evoluerende staatswetten en -regelgeving. Nadat u klant bij ons bent geworden, helpen wij u graag door te verwijzen naar de juiste middelen voor het handhaven van de naleving. Hoewel we advies geven over regelgeving van staat tot staat, staan we erop dat klanten een onpartijdige juridische professional raadplegen om de nalevingsinformatie die we aanbieden te verifiëren, aangezien we niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de nauwkeurigheid of betrouwbaarheid ervan. Onze aankoophulpmiddelen helpen ook bij het handhaven van compliance en datalogging, waardoor u veilig bewijs van elke transactie en klant kunt opslaan.

Wij bieden een zeer efficiënte en winstgevende recyclingoptie voor schrootkatalysatoren. Voortbouwend op onze uitgebreide kennis als toonaangevende inkopers, betalen we hoge dollars voor schrootkatalysatoren. Voor vragen over het recyclen van converters, aankopen, tests of hedging kunt u vandaag nog contact opnemen met een accountexpert hieronder!

Neem contact met ons op

Privatliv garanteret.

Scroll to Top