Catalytic Converter Recycling Companies

Zagotavljanje okolju prijaznega recikliranja katalitičnega pretvornika visoke vrednosti...

Recikliranje katalizatorjev - Slovenija

Smo največji končni kupci in predelovalci odpadnih katalizatorjev v Severni Ameriki. Kot vodilno reciklažno podjetje, ki skrbi za stranke po vsem svetu, kupujemo in recikliramo odpadne katalizatorje pri veletrgovcih, reciklažah, dobaviteljih in zbiralcih v večjih mestih po Sloveniji, kot so Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj in druga področja Slovenije. Ponujamo vrhunske in okolju prijazne storitve recikliranja katalizatorjev po konkurenčnih cenah. Naša mednarodna baza strank vključuje glavne kupce, razstavljalce vozil, prodajalne dušilnikov, odlagališča odpadkov, odlagališča za odpadke in odlagališča za vleko vozil. Našim strankam pomagamo pridobiti več iz njihove plemenite kovine, tako da ponujamo najboljše dolarje za pretvornike odpadkov in recikliramo njihove materiale z visokimi stopnjami dobička.

Kar počnemo

Zakaj izbrati nas?

Recikliranje katalitičnega pretvornika

Ponosni smo, da smo vidno vodilni na področju recikliranja katalizatorjev. Zagotavljamo vam, da bo naša inovativna tehnologija odgovorno reciklirala vaše materiale ob upoštevanju okolju prijaznih praks in upoštevanju lokalnih predpisov in politik. Naš cilj je našim strankam vedno zagotoviti najugodnejše rešitve recikliranja.

catalytic converter processing
Vrhunska tehnologija v sistemih za recikliranje in predelavo

Pri recikliranju katalizatorjev je nujno izbrati zaupanja vredne partnerje z obsežnim znanjem in strokovnim znanjem o zapletenosti postopkov recikliranja. Imamo znanje in zmogljivost, da zagotovimo učinkovito in donosno recikliranje vaših pretvornikov odpadkov, pri čemer zagotavljamo upoštevanje okoljskih in zakonskih zahtev.

catalytic converter recyclers
Varovanje kot obvladovanje tveganja za PGM

Zavedamo se nenehnega tveganja, s katerim se naše stranke srečujejo pri prodaji katalizatorjev zaradi nepredvidljivih nihanj tržnih cen kovin platinske skupine. Z vključevanjem strategij robov lahko našim strankam učinkovito pomagamo pri zagotavljanju najugodnejših cen na trenutnem trgu.

Prevzem in prevoz

Naše storitve omogočajo vse načine dostave, ne glede na to, ali gre za prevzem v bližini ali varno pošiljko po vsem svetu. Z vami lahko sodelujemo pri prevzemu in prevozu vaših odpadnih katalizatorjev v naše centre za recikliranje v Združenih državah. Naš cilj je poenostaviti postopek recikliranja za naše dobavitelje.

Rešitve za shranjevanje za PGM

Nekatere naše stranke želijo hitro prodajo svojih PGM-jev, medtem ko se določeni dobavitelji odločijo varno shraniti svoje predelane PGM-je v skupnem računu, da zmanjšajo možnost kraje in jih pozneje prodajo. Kot del te zaveze ponujamo rešitve za shranjevanje v Združenih državah Amerike, ki izpolnjujejo različne zahteve tako lokalnih kot mednarodnih strank. Posledično imajo naši dobavitelji možnost varno skladiščiti svoje predelane materiale, dokler jih ne ocenijo kot primerne za prodajo.

Politika proti kraji

Kot vodilni na področju recikliranja katalizatorjev želimo postaviti lestvico z našo politiko proti kraji. Vse stranke na krovu so preverjene, da se zagotovi skladnost. Kliknite TUKAJ, če želite izvedeti več o naši politiki proti kraji.

Zadeve skladnosti!

Ponujamo tudi brezplačne zakonodajne posodobitve in smernice za skladnost, da strankam omogočimo zakonito prodajo odpadnih katalizatorjev. Kliknite TUKAJ, če želite izvedeti več o pomenu skladnosti.

Povečanje dobička s testi

V dinamičnem sektorju, kjer lahko stranke izkoristijo že rahlo povečanje števila pridobljenih materialov, smo sklenili zavezništvo s podjetji, kot je Sibanye-Stillwater, da našim strankam zagotovimo natančne teste. S takšnimi strateškimi partnerstvi s cenjenimi objekti za testiranje tehnologije bi lahko optimizirali vrednost vaših plemenitih kovin in povečali donosnost z natančnimi analizami.

Optimalne storitve za stranke

Z leti smo pridobili obsežno znanje in vzpostavili močno mednarodno prisotnost, kar nam omogoča pomemben vpliv na oblikovanje industrijskih standardov z zagotavljanjem upoštevanja predpisov o skladnosti pri recikliranju odpadnih pretvornikov. V našem prizadevanju, da bi zagotovili varnost in zakonitost prodaje in recikliranja katalizatorjev, smo predani opolnomočenju naših strank z natančnimi navodili in obsežnim strokovnim znanjem.

Naš postopek nakupa odpadnega katalitičnega pretvornika
  1. Obrnite se na nas: Obrnite se na našo ekipo, da se pogovorimo o vaših pretvornikih odpadkov.
  2. Ocenjevanje: Vaše potrebe bomo ocenili glede na količino in vam pomagali določiti najdragocenejši način za povečanje vaših marž.
  3. Cene: Na podlagi naše ocene vam bomo ponudili konkurenčno ceno ali preskusne pogoje za vaše odpadne katalizatorje.
  4. Pošiljanje ali oddaja: Izberete lahko možnost, ki vam najbolj ustreza – pošljite svoje pretvornike k nam ali se dogovorite za oddajo v našem obratu. V situacijah, ko je potrebna logistična koordinacija, se potrudimo, da zagotovimo najbolj konkurenčne ponudbe, s čimer vam zagotovimo brezhibno izkušnjo brez težav.
  5. Takojšnje plačilo: pretvorniki za ocenjevanje in pretvorniki, ki se prodajajo na testu, ter državni zakoni se razlikujejo glede razpoložljivih možnosti plačila. Naša ekipa bo pregledna v teh smernicah, saj se nanašajo na vaše poslovne potrebe, pred kakršno koli transakcijo.

Opomba: Če ste trgovec na debelo, dobavitelj, predelovalec, odlagališče, trgovina z dušilci zvoka, vlečno podjetje ali zbiralec odpadnih pretvornikov, lahko danes sodelujete z nami pri prodaji, recikliranju, testiranju, razvrščanju ali varovanju vaših katalizatorjev.

Za poizvedbe o recikliranju pretvornika, prodaji, testiranju, varovanju pred tveganjem, razvrščanju, skladnosti in najmanjšem številu enot, ki jih sprejmemo od mednarodnih prodajalcev in reciklažnih podjetij, kontaktirajte naše zastopnike za račune spodaj!

Kontaktiraj nas

Zasebnost zagotovljena.

Scroll to Top