Catalytic Converter Recycling Companies

Našo politiko proti kraji jemljemo resno...

Politika proti kraji

Ker smo v ospredju industrije katalizatorjev, svojo politiko proti kraji jemljemo zelo resno. Zavedamo se, da biti vodilni na tem področju zahteva vzpostavitev etičnih standardov poslovanja in prevzeti visoko raven odgovornosti do naših strank in industrije. Naša partnerska skupina podjetij si je močno prizadevala za vzpostavitev visokih etičnih standardov tako pri vključitvi strank kot pri nakupu pretvornikov, s ciljem postati merilo za odgovorne prakse.

Kraje katalizatorjev so v zadnjih letih skokovito narasle. Zahtevna naloga organov kazenskega pregona je bila razlikovati med resničnimi in goljufivimi podjetji. Zakonodajalci so se soočali z izzivi pri oblikovanju celovitih ukrepov za reševanje kraje pretvornikov in so se tega problema lotili na ravni države, pri čemer so se pogosto zanašali na najprimernejše nasvete, vendar z omejenim razumevanjem našega specifičnega trga. Naša podjetja za recikliranje strogo uveljavljajo politiko netolerance do kraje, poskusov prodaje ukradenih pretvornikov ali kakršne koli oblike nezakonitega nakupa le-teh.

K prodaji katalizatorjev v mejah zakona lepo vabljeni vsi posamezniki z urejeno dokumentacijo. Prepričajte se, da imate licenco za poslovanje (ki lahko vključuje licence države, mesta in okrožja), veljaven identifikacijski dokument s fotografijo za vse lastnike podjetij in bodite pripravljeni na možen obisk na kraju samem ali oddaljeno preverjanje vašega podjetja med našo vključitvijo postopek. Za vzdrževanje najvišjih standardov in zaupanje v naše stranke naše organizacije dajejo velik pomen razumevanju svojih poslovnih praks. To vključuje poizvedovanje o splošnih postopkih za ugotavljanje njihove skladnosti pri nabavi pretvornikov, zagotavljanje zakonitosti in ustrezne dokumentacije. Kot del našega postopka vključevanja izvajamo pregled proti pranju denarja (AML), da zagotovimo, da ne vključimo strank, ki so bile v preteklosti vpletene v finančne nepravilnosti ali imajo negativen ugled v zvezi s katalizatorji in vašo organizacijo. Zavedamo se, da negativno medijsko poročanje ne pomeni nujno kaznivega dejanja, zato smo odprti za kakršne koli dokaze, ki se nanašajo na relevantne situacije, ki zahtevajo dodatna pojasnila. Ves čas našega poslovnega odnosa nenehno izvajamo preglede in zagotavljamo, da vas vnaprej obvestimo, ko je treba posodobiti vaše dokumente.

Če želite postati stranka gradinga, naši računi vsebujejo vse potrebne informacije za nakup katalizatorjev. Te informacije vključujejo individualno identifikacijo vsakega predelovalca, časovne žige, ki označujejo čas in datum nakupa, poslovne podrobnosti za obe strani, vrsto sprejetega plačila, končne zneske, vaš podpis in kopije vaših dokumentov, priloženih našim potrdilom o prejemu. V nekaterih državah je obvezno zbiranje prstnih odtisov, fotografij in občasno videoposnetkov vpletene osebe in/ali transakcije ter številk registrskih tablic in slik vozil.

Naša podjetja za recikliranje upoštevajo odgovorno nabavo katalizatorjev v dobavni verigi, kot je določeno v smernicah OECD. Vzpostavili smo dodatne protokole skrbnega pregleda, da bi se prilagodili našim globalnim strankam, vključno s preverjanjem naše zmožnosti nabave materialov iz njihovih držav.

Pomoč strankam pri zakonitem nakupu in vzdrževanju dokumentacije

Pomagamo pri zagotavljanju odgovornega vključevanja strank ter podpiramo vašo skladnost z nenehno razvijajočimi se državnimi zakoni in predpisi. Ko postanete naša stranka, vam z veseljem pomagamo pri napotitvi na ustrezne vire za zagotavljanje skladnosti. Čeprav nudimo nasvete o predpisih med državami, vztrajamo, da se stranke posvetujejo z nepristranskim pravnim strokovnjakom, da preverijo informacije o skladnosti, ki jih ponujamo, saj ne moremo odgovarjati za njihovo točnost ali zanesljivost. Naši pripomočki za nakup pomagajo tudi pri ohranjanju skladnosti in beleženju podatkov, kar vam omogoča varno shranjevanje dokazov o vsaki transakciji in stranki.

Ponujamo visoko učinkovito in donosno možnost recikliranja odpadnih katalizatorjev. Z izkoriščanjem našega obsežnega znanja kot vodilni kupci plačamo največ dolarjev za odpadne katalizatorje. Za kakršna koli vprašanja o recikliranju pretvornika, nakupih, preizkusih ali varovanju pred tveganjem se še danes obrnite na spodnjega strokovnjaka za račune!

Kontaktiraj nas

Zasebnost zagotovljena.

Scroll to Top