Catalytic Converter Recycling Companies

Környezetbarát és nagy értékű katalizátor-újrahasznosítás biztosítása...

Katalizátor újrahasznosítás - Magyarország

Mi vagyunk a legnagyobb végfelhasználói és feldolgozói a hulladékkatalizátoroknak Észak-Amerikában. Vezető újrahasznosító cégként, világszerte ügyfelei kiszolgálásával, hulladék katalizátorokat vásárolunk és hasznosítunk nagykereskedőktől, újrahasznosítóktól, beszállítóktól és begyűjtőktől Magyarország nagyvárosaiban, így Budapesten, Debrecenben, Miskolcon, Szegeden és Magyarország más területein. Kiváló és környezetbarát katalizátor-újrahasznosítási szolgáltatásokat nyújtunk versenyképes áron. Nemzetközi ügyfélkörünk fő vásárlókat, járműbontókat, hangtompító-üzleteket, roncstelepeket, roncstelepeket és járművontató telepeket foglal magában. Segítünk ügyfeleinknek, hogy többet hozhassanak ki nemesfémükből azáltal, hogy kiváló dollárt kínálunk a hulladékátalakítókért, és anyagaikat magas haszonkulcs mellett hasznosítjuk újra.

Amit csinálunk

Miért válassz minket?

Katalizátor újrahasznosítása

Büszkék vagyunk arra, hogy kiemelkedő vezető szerepet töltünk be a katalizátor-újrahasznosítás területén. Biztosítjuk Önt arról, hogy innovatív technológiánk felelősségteljesen újrahasznosítja az Ön anyagait, a környezetbarát gyakorlatot követve, és betartva a helyi előírásokat és irányelveket. Célunk, hogy mindig a legelőnyösebb újrahasznosítási megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek.

catalytic converter processing
Legjobb technológia az újrahasznosításban

A katalizátorok újrahasznosítása során elengedhetetlen, hogy megbízható partnereket válasszunk, akik széleskörű tudással és szakértelemmel rendelkeznek az újrahasznosítási folyamatok bonyolultságában. Rendelkezünk azzal a tudással és kapacitással, hogy biztosítsuk az Ön hulladékátalakítóinak hatékony és jövedelmező újrahasznosítását, garantálva a környezetvédelmi és jogi követelmények betartását.

catalytic converter recyclers
Fedezeti kockázatkezelés a PGM-ek számára

Elismerjük azt a folyamatos kockázatot, amellyel ügyfeleink katalizátorok értékesítése során a platinacsoportba tartozó fémek piaci árának előre nem látható ingadozása miatt szembesülnek. Az élezési stratégiák beépítésével hatékonyan tudjuk segíteni ügyfeleinket abban, hogy a jelenlegi piacon a legkedvezőbb árakat kapják

Felvétel és szállítás

Szolgáltatásaink minden kézbesítési módot alkalmaznak, legyen szó akár közeli átvételről, akár biztonságos küldeményről az egész világon. Együttműködhetünk Önnel, hogy felvegyük és elszállítsuk a hulladék katalizátorait egyesült államokbeli újrahasznosító központjainkba. Célunk az újrahasznosítási folyamat egyszerűsítése beszállítóink számára.

Tárolási megoldások PGM-ekhez

Egyes ügyfeleink PGM-jeik gyors értékesítésére vágynak, míg bizonyos beszállítók úgy döntenek, hogy a feldolgozott PGM-eket biztonságosan tárolják egy kollektív fiókban, hogy minimalizálják a lopás lehetőségét, és később értékesítsék azokat. Ezen elkötelezettség részeként olyan tárolási megoldásokat kínálunk az Egyesült Államokban, amelyek mind a helyi, mind a nemzetközi ügyfelek változatos igényeit kielégítik. Ennek köszönhetően beszállítóinknak lehetőségük van arra, hogy feldolgozott anyagaikat biztonságosan tárolják mindaddig, amíg azokat értékesítésre alkalmasnak nem tartják.

Lopásellenes politika

A katalizátorok újrahasznosításának vezető szereplőjeként célunk, hogy lopásgátló politikánkkal felállítsuk a mércét. A fedélzeten lévő összes ügyfelet átvizsgálják a megfelelőség biztosítása érdekében. Kérjük, kattintson IDE, ha többet szeretne megtudni a lopás elleni szabályzatunkról.

A megfelelőség számít

Ingyenes jogszabály-frissítéseket és megfelelőségi irányelveket is biztosítunk annak érdekében, hogy ügyfeleink legálisan értékesítsenek katalizátor-hulladékot. Kattintson IDE, ha többet szeretne megtudni a megfelelőség fontosságáról.

Profitmaximalizálás a tesztekkel

Egy dinamikus ágazatban, ahol az ügyfelek a visszanyert anyagok számának akár kismértékű növekedéséből is profitálhatnak, szövetséget kötöttünk olyan cégekkel, mint a Sibanye-Stillwater, hogy pontos vizsgálatokat biztosítsunk ügyfeleink számára. A nagyra becsült technológiai tesztelő létesítményekkel kialakított stratégiai partnerségek révén optimalizálni tudjuk nemesfémeinek értékét, és pontos tesztekkel növelhetjük a jövedelmezőséget.

Optimális ügyfélszolgálat

Az évek során kiterjedt tudásra tettünk szert, és erős nemzetközi jelenlétre tettünk szert, lehetővé téve számunkra, hogy jelentős hatást gyakoroljunk az ipari szabványok kialakítására azáltal, hogy biztosítjuk a megfelelőségi előírások betartását a hulladékátalakítók újrahasznosítása során. A katalizátorok értékesítésének és újrahasznosításának biztonsága és jogszerűsége érdekében törekszünk arra, hogy ügyfeleinket pontos útmutatásokkal és széleskörű szakértelemmel lássuk el.

Fémhulladék katalizátor vásárlási folyamatunk
  1. Lépjen kapcsolatba velünk: Forduljon csapatunkhoz, hogy megbeszéljük a hulladékátalakítókat.
  2. Értékelés: A mennyiség alapján értékeljük az Ön igényeit, és segítünk meghatározni a legértékesebb módszert a haszonkulcs maximalizálására.
  3. Árképzés: Értékelésünk alapján versenyképes árat vagy vizsgálati feltételeket kínálunk a katalizátorhulladékhoz.
  4. Szállítás vagy leadás: Kiválaszthatja az Ön számára legkényelmesebb opciót – vagy szállítsa át átalakítóit nekünk, vagy gondoskodjon a telephelyünkön történő átadásról. Azokban a helyzetekben, amikor logisztikai koordinációra van szükség, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legversenyképesebb árajánlatokat biztosítsuk, zökkenőmentes és problémamentes élményt biztosítva Önnek.
  5. Azonnali fizetés: Az osztályozó konverterek és az assay-ben értékesített konverterek, valamint az állami törvények eltérőek a rendelkezésre álló fizetési lehetőségek tekintetében. Csapatunk minden tranzakció előtt átláthatóan kezeli ezeket az irányelveket, mivel azok üzleti igényeire vonatkoznak.

Megjegyzés: Ha Ön nagykereskedő, beszállító, újrahasznosító, roncstelep, kipufogóműhely, vontatócég, autójavító műhely vagy hulladékátalakítók begyűjtője, akkor még ma együttműködhet velünk a katalizátorok értékesítése, újrahasznosítása, vizsgálata, osztályozása vagy fedezete érdekében.

A konverterek újrahasznosításával, értékesítésével, vizsgálatával, fedezetével, osztályozásával, megfelelőségével és a nemzetközi eladóktól és újrahasznosítóktól általunk elfogadott egységek minimális számával kapcsolatos kérdéseivel forduljon fiókképviselőinkhez alább!

Lépjen kapcsolatba velünk

Az adatvédelem garantált.

Scroll to Top