Catalytic Converter Recycling Companies

Komolyan vesszük lopás elleni politikánkat...

Lopásellenes politika

Mivel a katalizátor-ipar élvonalában állunk, nagyon komolyan vesszük a lopás elleni politikánkat. Tisztában vagyunk vele, hogy a területen vezető szerephez etikus üzleti normák megállapítására van szükség, és jelentős mértékű elszámoltathatóságot kell vállalnunk ügyfeleink és az iparág felé egyaránt. Partnercégcsoportunk jelentős erőfeszítéseket tett a magas etikai normák kialakítása érdekében mind az ügyfelek bevonása, mind a konverterek vásárlása során, hogy a felelősségteljes gyakorlat etalonjává váljon.

A katalizátorok lopása az elmúlt években az egekbe szökött. A bűnüldözés kihívást jelentő feladata az volt, hogy különbséget tegyenek a valódi és a csaló vállalkozások között. A törvényhozók kihívásokkal szembesültek az átalakítólopás elleni átfogó intézkedések kidolgozása során, és ezt a problémát államspecifikus szinten közelítették meg, gyakran a legmegfelelőbb tanácsokra hagyatkozva, de a konkrét piacunk korlátozott megértésével. Újrahasznosító cégeink szigorúan betartják azt a politikát, hogy nem tolerálják a lopást, az ellopott átalakítók eladási kísérletét, illetve azok bármilyen formájú jogellenes megvásárlását.

Minden jogos dokumentációval rendelkező magánszemélyt szeretettel várunk, hogy a törvényi kereteken belül értékesítsen katalizátorokat. Kérjük, győződjön meg arról, hogy rendelkezik a vállalkozási engedéllyel (amely tartalmazhat állami, városi és megyei jogosítványokat), érvényes fényképes igazolványt minden cégtulajdonos számára, és készüljön fel egy esetleges helyszíni látogatásra vagy vállalkozása távoli ellenőrzésére a beszállás során. folyamat. A legmagasabb szabványok betartása és az ügyfeleinkbe vetett bizalom érdekében szervezeteink nagy jelentőséget tulajdonítanak üzleti gyakorlataik megértésének. Ez azt jelenti, hogy a konverterek beszerzésekor, a jogszerűség és a megfelelő dokumentáció biztosítása során érdeklődni kell az általános műveletekről, hogy megbizonyosodjunk azok megfelelőségéről. Bevezetési eljárásunk részeként pénzmosás elleni szűrést (AML) hajtunk végre annak biztosítására, hogy ne vegyünk be olyan ügyfeleket, akik korábban pénzügyi visszaélésekben vagy a katalizátorokkal és az Ön szervezetével kapcsolatos rossz hírnévvel bírtak. Tudomásul vesszük, hogy a negatív médiavisszhang nem feltétlenül jelenti a bűncselekmény előfordulását, ezért nyitottak vagyunk minden olyan, releváns helyzettel kapcsolatos bizonyíték fogadására, amely további tisztázást igényel. Üzleti kapcsolatunk során folyamatosan szűréseket végzünk, és gondoskodunk arról, hogy előre értesítsük, ha dokumentumai frissítésre szorulnak.

Ha szeretne osztályozó ügyfél lenni, nyugtáink minden szükséges információt tartalmaznak a katalizátor vásárlásához. Ez az információ magában foglalja az egyes konverterek egyedi azonosítását, a vásárlás időpontját és dátumát jelző időbélyegzőket, mindkét fél üzleti adatait, az elfogadott fizetés típusát, a végső összegeket, az Ön aláírását, valamint a nyugtáinkhoz csatolt dokumentumok másolatait. Egyes államokban kötelező az érintett személyről és/vagy a tranzakcióról ujjlenyomatokat, fényképeket, esetenként videófelvételeket, valamint rendszámokat és járműképeket gyűjteni.

Újrahasznosító vállalataink betartják a katalizátorok felelős ellátási láncának beszerzését az OECD irányelvei szerint. Kiegészítő átvilágítási protokollokat hoztunk létre globális ügyfeleink számára, beleértve annak ellenőrzését, hogy képesek vagyunk-e anyagokat beszerezni az adott országból.

Ügyfelek segítése a legális vásárlásban és a dokumentáció karbantartásában

Segítünk az ügyfelek felelősségteljes bevonásának biztosításában, valamint támogatjuk a folyamatosan fejlődő állami törvények és előírások betartását. Miután ügyfelünk lett, örömmel segítünk a megfelelő források megtalálásában a megfelelőség megőrzéséhez. Miközben tanácsot adunk az államok közötti szabályozással kapcsolatban, ragaszkodunk ahhoz, hogy ügyfeleink pártatlan jogi szakemberhez forduljanak az általunk kínált megfelelőségi információk ellenőrzéséhez, mivel nem vonhatók felelősségre azok pontosságáért vagy megbízhatóságáért. Vásárlási segédanyagaink segítenek a megfelelőség fenntartásában és az adatnaplózásban is, lehetővé téve Önnek, hogy biztonságosan tárolja minden tranzakció és ügyfél bizonyítékát.

Rendkívül hatékony és jövedelmező újrahasznosítási lehetőséget kínálunk a hulladék katalizátorok számára. Vezető beszerzőként szerzett széleskörű tudásunkat kihasználva a legnagyobb dollárt fizetjük a katalizátor-hulladékokért. Ha bármilyen kérdése van a konverterek újrahasznosításával, vásárlásokkal, tesztekkel vagy fedezéssel kapcsolatban, lépjen kapcsolatba egy fiókszakértővel még ma!

Lépjen kapcsolatba velünk

Az adatvédelem garantált.

Scroll to Top