Catalytic Converter Recycling Companies

Tillhandahåller miljövänlig och högvärdig återvinning av katalysatorer...

Katalysatoråtervinning - Sverige

Vi är de största slutköparna och processorerna av skrotkatalysatorer i Nordamerika. Som ett ledande återvinningsföretag som vänder sig till kunder över hela världen köper och återvinner vi skrotkatalysatorer från grossister, återvinningsföretag, leverantörer och insamlare baserade i större städer som Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och andra delar av Sverige. Vi tillhandahåller förstklassiga och miljövänliga återvinningstjänster för katalysatorer till konkurrenskraftiga priser. Vår internationella kundbas inkluderar kärnköpare, fordonsdemonterare, ljuddämparbutiker, skrotupplag, skrotupplag och fordonsbogseringar. Vi hjälper våra kunder att få ut mer av sin ädla metall, genom att erbjuda högsta dollar för skrotomvandlare och återvinna deras material till höga vinstmarginaler.r.

Vad vi gör

Varför välja oss?

Katalysatoråtervinning

Vi är stolta över att vara en framstående ledare inom området för återvinning av katalysatorer. Vi försäkrar dig om att vår innovativa teknik ansvarsfullt kommer att återvinna dina material, följa miljövänlig praxis och följa lokala regler och policyer. Vårt mål är att alltid leverera de mest fördelaktiga återvinningslösningarna till våra kunder.

catalytic converter processing
Toppteknik inom återvinning och bearbetning

Vid återvinning av katalysatorer är det viktigt att välja pålitliga partners med omfattande kunskap och expertis i återvinningsprocessernas krångligheter. Vi besitter kunskapen och kapaciteten för att säkerställa effektiv och lukrativ återvinning av dina skrotomvandlare, vilket garanterar att miljö- och lagkraven följs.

catalytic converter recyclers
Säkring som riskhantering för PGM

Vi erkänner den ständiga risken som våra kunder möter när de säljer katalysatorer, på grund av de oförutsägbara fluktuationerna i marknadspriserna på platinagruppens metaller. Genom att införliva kantstrategier kan vi effektivt hjälpa våra kunder att garantera att de får de mest förmånliga priserna på den nuvarande marknaden.

Upphämtning och transport

Våra tjänster tillgodoser alla leveranssätt, oavsett om det är en närliggande hämtning eller en säker leverans över hela världen. Vi kan samarbeta med dig för att hämta och transportera dina skrotkatalysatorer till våra återvinningscentraler i USA. Vårt mål är att effektivisera återvinningsprocessen för våra leverantörer.

Lagringslösningar för PGM

Vissa av våra kunder önskar snabb försäljning av sina PGM:er, medan vissa leverantörer väljer att säkert lagra sina bearbetade PGM:er på ett samlat konto för att minimera risken för stöld och sälja dem senare. Som en del av detta åtagande erbjuder vi lagringslösningar i USA som tillgodoser de olika kraven från både lokala och internationella kunder. Som ett resultat av detta har våra leverantörer möjlighet att lagra sina bearbetade material säkert tills de anser att de är lämpliga för försäljning.

Stöldskyddspolicy

Som ledare inom återvinning av katalysatorer strävar vi efter att sätta ribban med vår stöldskyddspolicy. Alla kunder ombord granskas för att säkerställa efterlevnad. Klicka HÄR för att lära dig mer om vår stöldskyddspolicy.

Efterlevnad är viktigt

Vi tillhandahåller också kostnadsfria laguppdateringar och efterlevnadsriktlinjer för att göra det möjligt för kunder att lagligt sälja skrotkatalysatorer. Klicka HÄR för att lära dig mer om vikten av efterlevnad.

Vinstmaximering med analyser

I en dynamisk sektor där kunder kan dra nytta av till och med en liten ökning av antalet material som återvinns, har vi bildat en allians med företag som Sibanye-Stillwater för att tillhandahålla korrekta analyser för våra kunder. Genom sådana strategiska partnerskap med uppskattade testanläggningar för teknik kan vi optimera värdet på dina ädla metaller och förbättra lönsamheten med noggranna analyser.

Optimal kundservice

Under åren har vi skaffat oss omfattande kunskap och etablerat en stark internationell närvaro, vilket gör det möjligt för oss att ha en betydande inverkan på utformningen av industristandarder genom att säkerställa efterlevnad av efterlevnadsbestämmelser vid återvinning av skrotomvandlare. I vår strävan efter att säkerställa säkerheten och lagligheten för att sälja och återvinna katalysatorer, är vi dedikerade till att ge våra kunder exakt vägledning och omfattande expertis.

Vår köpprocess för skrotkatalysator
  1. Kontakta oss: Kontakta vårt team för att diskutera dina skrotomvandlare.
  2. Utvärdering: Vi kommer att utvärdera dina behov baserat på volym och hjälpa dig att bestämma det mest värdefulla sättet att maximera dina marginaler.
  3. Prissättning: Baserat på vår utvärdering kommer vi att erbjuda dig ett konkurrenskraftigt pris eller analysvillkor för dina skrotkatalysatorer.
  4. Frakt eller avlämning: Du kan välja det alternativ som är mest bekvämt för dig – antingen skicka dina omvandlare till oss eller ordna en avlämning vid vår anläggning. I situationer där logistisk koordinering krävs, går vi den extra milen för att säkra de mest konkurrenskraftiga offerterna, vilket säkerställer en sömlös och problemfri upplevelse för dig.
  5. Snabb betalning: Gradering av omvandlare och omvandlare som säljs på analys samt statliga lagar skiljer sig åt vad gäller tillgängliga betalningsalternativ. Vårt team kommer att vara transparenta i dessa riktlinjer när de relaterar till dina affärsbehov, före varje transaktion.

Obs: Om du är en grossist, leverantör, återvinnare, skrot, ljuddämparverkstad, bogserföretag, bilverkstad eller samlare av skrotkonverterare, kan du samarbeta med oss idag för att sälja, återvinna, analysera, sortera eller säkra dina katalysatorer.

För frågor om återvinning av omvandlare, försäljning, analys, säkring, gradering, överensstämmelse och minsta antal enheter vi accepterar från internationella säljare och återvinningsföretag, kontakta våra kontorepresentanter nedan!

Kontakta oss

Sekretess garanterad.

Scroll to Top